Sociaal jaarverslag 2022

30 juni 2023

Voorzijde van Sociaal jaarverslag Stichting Hulp aan Curaçao 2022

Jaarverslag 2022 is gereed!

Hierin vertellen we uitgebreid wat er aan giften is ontvangen, waar het geld naar toe is gegaan en wat de resultaten daarvan zijn. Want daar draait het om; zoveel mogelijk mensen helpen op Curaçao die in armoede leven. We bedanken alle donateurs hartelijk voor hun vertrouwen en bijdrage!

Ondanks de stijgende kosten en toegenomen onzekerheden in de wereld mochten we in 2022 € 72.464 aan donaties ontvangen. Een bedrag dat voor 95% ten goede komt aan de betrokken projecten en dat weer hoger ligt dan het jaar daarvoor. Fantastisch dat zovelen blijven doneren om andere mensen binnen ons Koninkrijk te helpen. 

Het doel van de stichting is om fondsen in Nederland te werven en daarmee vooraf geselecteerde projecten op Curaçao te steunen. Wij vormen een betrouwbare schakel tussen donateurs en de geselecteerde goede doelen. In 2022 werden twee nieuwe projecten toegevoegd aan de lijst projecten waar donateurs hun keuze voor kunnen maken. Lees in het jaarverslag welke projecten in 2022 donaties hebben ontvangen en wat zij er precies mee hebben gedaan. Ondertussen zijn de vrijwilligers van de Stichting Hulp aan Curaçao alweer druk in de weer om ook voor 2023 een mooi resultaat te bereiken. Want ieders hulp blijft helaas broodnodig!