Hoe kun je de Stichting Hulp Aan Curacao helpen?

De Stichting Hulp aan Curacao draait voor 100% op vrijwilligers en is financieel volledig afhankelijk van donoren, giften en sponsoren.

Donateur worden

Wil je de Stichting Hulp aan Curacao Financieel ondersteunen, dan kun je dat doen door een eenmalige of vaste periodieke bijdrage te storten op

 

Curaçao:

Girobank: 170.000
MCB: 396829-04
Postbus 3438 Curaçao
Stichting Hulp aan Curaçao

Nederland:

Wil je vanuit Nederland doneren, gebruik dan alsjeblieft NL80 TRIO 019 796 1436 t.n.v. Stg. Kòrsou Solidario i Duradero.

1 keer per maand andermans boodschappentas inpakken

Op de tweede zaterdagmorgen van iedere maand pakken we tussen de 350 en 400 voedselpakketten in. Daarvoor kunnen we altijd extra handen gebruiken. Het is twee uurtjes stevig aanpakken, maar het is ook altijd erg gezellig. Wil je een keer mee komen helpen? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden voor meer informatie.

Op een andere manier helpen

Ook op andere manieren kan de stichting altijd hulp gebruiken. Misschien wil je een inzameling houden op je werk of op je school. Of een collecte in je kerk. Misschien werk je voor de media en wil je helpen de stichting of haar projekten onder de aandacht te brengen. Neem ook dan contact op met een van onze bestuursleden en bespreek je ideeen.